285 sonuçtan 121-132 arası gösteriliyor
CAS No : 8001-31-8
INCI : Cocos Nucifera Oil
Üretim Yöntemi / Production Method : Rafine/ Rafined
CAS No : 8001-31-8
INCI : Cocos Nucifera Oil
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım /Cold Press
INCI NAME: Ricinus Communis Seed Oil
CAS No : 8001-79-4
Üretim Yöntemi / Production Method : Rafine / Rafined
INCI : Borago Officinalis Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.
CAS No : 84012-16-8
Üretim Yöntemi / Production Method :Soğuk Sıkım/ Cold Press
Kullanım Oranları
Oda Kokusu: %3 – %6
Mum ve Balmumu Ürünleri: %4 – %8
Doğal Sabun: %2 – %4
Krem ve Losyon: %0.5 – %2
Parfüm ve Vücut Spreyi: %15 – %25
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
INCI NAME: Ficus Carica Seed Oil
CAS No : 90028-74-3
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım/Cold Press
INCI NAME : Urtica Dioica Seed Oil
CAS No : 84012-40-8
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım / Cold Press
CAS No :110-27-0
INCI : Isopropyl Myristate
FORM: Sıvı
RENK : Şeffaf
Çözünürlük: Yağda çözünür, suda çözünmez
KULLANIM ORANI :
Kremler ve losyonlar: %1 – %5
Makyaj ürünleri: %2 – %10
Saç bakım ürünleri: %1 – %4
Masaj yağları: %5 – %15
INCI : Simmondsia Chinensis Seed Oil
CAS No : 90045-98-0
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
INCI NAME: Cucurbita Pepo Seed Oil
CAS No: 8016-49-7
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım/Cold Press
INCI NAME: Cinnamonum Camphora
CAS No : 8008-51-3
Üretim Yöntemi / Production Method : Distilasyon / Distillation