285 sonuçtan 109-120 arası gösteriliyor
CAS No :61849-72-7
INCI : PPG-20 Methyl Glucose Ether
FORM: Sıvı
RENK : Şeffaf
Çözünürlük: Suda
KULLANIM ORANI :
Kremler ve losyonlarda: %1 – %5
Serum ve hafif nemlendiricilerde: %0.5 – %3
Saç bakım ve vücut ürünlerinde: %1 – %4
Parfüm formülasyonlarında: %0.5 – %5
Ürün Adı: Gold Sim Boya
INCI: Mica, Titanium Dioxide,Mica, Iron Oxides (CI 77891, CI 77491, CI 77492)
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
INCI NAME : Citrus Paradisi Peel Oil
CAS No : 8016-20-4
Üretim Yöntemi / Production Method : Distilasyon(Distillation)
INCI NAME : Rosa Damascena Oil
CAS No : 8007-260-3
Üretim Yöntemi / Production Method : Distilasyon(Distillation)
Kullanım Oranları
Oda Kokusu: %3 – %6
Mum ve Balmumu Ürünleri: %4 – %8
Doğal Sabun: %2 – %4
Krem ve Losyon: %0.5 – %2
Parfüm ve Vücut Spreyi: %15 – %25
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
Kullanım Oranları
Parfümler & Vücut Spreyleri: %1 – %5
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %8
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
INCI NAME : Brassica Alba Seed Oil
CAS No : 84929-33-9
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım ( Cold Press )
INCI NAME: Papaver Somniferum Seed Oil
CAS No :84650-40-8
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım / Cold Press
INCI NAME: Daucus Carota Sativa Seed Oil
CAS No : 8015-88-1 / 84929-61-3
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım/Cold Press
INCI NAME: Brassica napus and Beta Carotene
CAS NO : 8002-13 -9 / 7235-40-7
Üretim Yöntemi / Production Method : İnfüzyon (Infused)