Katı Emülsyon

17 sonuçtan 13-17 arası gösteriliyor

Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Pirinç kepeği mumu (Rice Bran Wax) granül formda, kozmetik ve doğal lip balm formülleri için kullanılan bitkisel wax hammaddesi
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Beyaz toz halinde Setil Stearil Alkol, losyon, krem ve saç bakım ürünlerinde kullanılan kozmetik hammadde
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Soya mumu (soya wax) – katkısız ve bitkisel mum ve kozmetik malzemesi
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Stearik asit, beyaz toz veya granül formda bulunan bitkisel kaynaklı bir kozmetik hammaddesidir. Ürünlerde kıvam artırıcı, emülgatör ve nem tutucu olarak görev yapar. Ciltte koruyucu bir tabaka oluşturur ve nem kaybını önler.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir