47 sonuçtan 37-47 arası gösteriliyor
INCI NAME:Caprylic Capric Triglyceride
CAS NO:73398-61-5/65381-09-1
Üretim Methodu: Soğuk sıkım/ Cold Press
CAS Numarası: 89-78-1
Görünüm: Beyaz – şeffaf kristal
Koku: Yoğun, ferahlatıcı mentol kokusu
Çözünürlük:
Yağlarda çözünür
Alkollerde çözünür
Suda çözünmez
Erime Noktası: ~42–44°C
Kaynak: Doğal (nane türevli)
Elde Ediliş: Soğuk sıkım
Görünüm: Açık sarı – altın tonlarında
Koku: Hafif, doğal, bitkisel
Çözünürlük: Yağda çözünür
Kullanım Oranı: %1 – %100
Cilt Tipleri: Kuru, hassas, olgun, lekeye eğilimli ciltler
INCI NAME:Oryza Sativa Bran Oil
CAS NO:68553-81-1; 84696-37-7
Üretim Methodu: Soğuk sıkım/ Cold Press
CAS No: 223748-38-7
Elde Ediliş: Soğuk sıkım
Görünüm: Koyu yeşil – kahverengi tonlarında
Koku: Kendine özgü, bitkisel
Çözünürlük: Yağda çözünür
Önerilen Kullanım Oranı: %1 – %10
Cilt Tipleri: Akneye eğilimli, hassas, lekeye yatkın ve olgun ciltler
INCI NAME:Camellia Japonica Seed Oil
CAS NO:68187-59-7
Üretim Methodu: Soğuk sıkım/ Cold Press