104 sonuçtan 85-96 arası gösteriliyor
INCI Name: Helichrysum Italicum Flower Oil
CAS Numarası: 8023-95-8
Görünüm: Şeffaf – hafif viskoz sıvı
Renk: Açık sarı – altın tonlarında
Koku: Sıcak, balımsı, hafif baharatlı ve çiçeksi
Elde Edilme Yöntemi: Buhar distilasyonu
Çözünürlük: Yağda çözünür, alkolle uyumludur
Kullanım Türü: Kozmetik ham madde, sabun yapımı ve aromaterapi
Ürün Adı: Palmarosa Yağı
INCI Adı: Cymbopogon Martinii Oil
CAS Numarası: 8014-19-5
EINECS Numarası: 294-728-7
Elde Edilme Yöntemi: Buhar distilasyonu
Koku Profili: Çiçeksi, hafif tatlı ve gül benzeri aroma
Çözünürlük: Yağda çözünür, alkolle uyumludur
Kullanım Türü: Kozmetik ve sabun üretimi için ham madde
INCI Name: Helichrysum Italicum Flower Oil
CAS Numarası: 8023-95-8
Görünüm: Şeffaf – hafif viskoz sıvı
Renk: Açık sarı – altın tonlarında
Koku: Sıcak, balımsı, hafif baharatlı ve çiçeksi
Elde Edilme Yöntemi: Buhar distilasyonu
Çözünürlük: Yağda çözünür, alkolle uyumludur
Kullanım Türü: Kozmetik ham madde, sabun yapımı ve aromaterapi
INCI NAME:Oryza Sativa Bran Oil
CAS NO:68553-81-1; 84696-37-7
Üretim Methodu: Soğuk sıkım/ Cold Press
INCI NAME:
Santalum Album Oil
CAS No: 8006-87-9
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
INCI NAME:
Pelargonium Graveolens Flower Oil
CAS No: 8000-46-2 ; 90082-51-2
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
INCI NAME:
Cedrus Atlantica Wood Oil
CAS No: 92201-55-3
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
CAS No: 223748-38-7
Elde Ediliş: Soğuk sıkım
Görünüm: Koyu yeşil – kahverengi tonlarında
Koku: Kendine özgü, bitkisel
Çözünürlük: Yağda çözünür
Önerilen Kullanım Oranı: %1 – %10
Cilt Tipleri: Akneye eğilimli, hassas, lekeye yatkın ve olgun ciltler