104 sonuçtan 61-72 arası gösteriliyor
INCI NAME:MELALEUCA QUINQUENERVIA OIL
CAS No : 8022-72-8
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon/Distillation
INCI NAME: Eucalyptus globulus oil
CAS No : 8000-48-4
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon/Distillation
Üretim Yöntemi/Production Method: Maserasyon/ Maceration
INCI NAME: Ozonized Olive Oil.
CAS No : 8001-25-0/61589-36-4
Üretim Yöntemi/Production Method:
INCI NAME: Pogostemon Cablin Leaf Oil
CAS No : 8014-09-3 / 84238-39-1
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon /Distillation
INCI Name: Curcuma Longa Root Extract (and) Carrier Oil
CAS Numarası: 84775-54-0
Görünüm: Sarı – koyu sarı sıvı
Koku: Karakteristik, baharatlı
INCI NAME: Cymbopogon Martini Oil
CAS No : 8014-19-5
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon /Distillation
INCI NAME: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed
CAS No : 97766-30-8 ; 8028-48-6
Üretim Yöntemi/Production Method: Soğuk sıkım/cold press
CAS No : 91080-23-8
INCI : Butyrospermum Parkii
Form: Katı
Renk: Sarı
Koku: Fındıksı ve toprak tonlu bir kokuya sahiptir.
Menşei: Bitkisel
Görünüm: Açık sarı – krem renk
Koku: Hafif doğal kakao kokusu
Erime Noktası: 30–35 °C; bu sayede cilt sıcaklığında hızla erir
Çözünürlük: Yağda çözünür
Kullanım Amacı: Emoliyan ve besleyici
Kozmetik Uygunluk: Kozmetik kullanımına uygundur
Menşei: Bitkisel
Görünüm: Açık sarı – krem renk
Koku: Hafif doğal kakao kokusu
Erime Noktası: 30–35 °C; bu sayede cilt sıcaklığında hızla erir
Çözünürlük: Yağda çözünür
Kullanım Amacı: Emoliyan ve besleyici
Kozmetik Uygunluk: Kozmetik kullanımına uygundur
CAS No : 8002-75-3
INCI : Elaeis guineensis oil
Form: Katı
Renk: Kırık Beyaz
Koku: Kokusuz