285 sonuçtan 25-36 arası gösteriliyor
INCI : Phyllanthus Emblica Oil
CAS No : 90028-28-7
Üretim Yöntemi / Production Method : Distilasyon (Distillation)
CAS No : 8007-70-3
INCI : Pimpinella Anisum Fruit Oil
Üretim Yöntemi / Production Method : Distilasyon (Distillation)
CAS No : 8002-68-4
INCI : Juniperus Communis Oil
Üretim Yöntemi / Production Method : Distilasyon (Distillation)
INCI : Argania Spinosa Kernel
CAS No : 223747-87-3
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım (Cold Press)
CAS No : 8001-23 -8
INCI : Carthamnnus tinctorius seeds oil
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım (Cold Press)
CAS No : 8002-13 -9
INCI : Aesculus hippocastanum Seed infused in Brassica napus (Canola) Seed Oil
Üretim Yöntemi / Production Method : Maserasyon ( Maceration)
INCI : Persea Gratissima Oil
CAS No : 8024-32-6
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım (Cold Press)
CAS No : 84776-23-8
INCI : Calendula officinalis oil
Üretim Yöntemi / Production Method : Maserasyon ( Maceration)
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %8
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
CAS No : 91745-12-9
INCI : Adansonia Digitata Oil
Üretim Yöntemi / Production Method : Soğuk Sıkım (Cold Press)
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.