Mağaza

285 sonuçtan 253-264 arası gösteriliyor

Palo Santo yağı (Bursera graveolens) doğal uçucu yağ, kozmetik ham maddesi, cilt ve saç bakım ürünleri için aromatik esans
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Citrus aurantium amara leaf oil petitgrain yağı doğal kozmetik üretimi için uçucu yağ
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Propanediol hammaddesi – kozmetik formülasyonlar için bitkisel nem tutucu ve çözücü
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Sandal ağacı yağı kozmetik hammaddesi – cilt bakım ürünleri için bitkisel bakım yağı
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Sandal ağacı yağı kozmetik hammaddesi – cilt bakım ürünleri için bitkisel bakım yağı
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Sandal ağacı yağı kozmetik hammaddesi – cilt bakım ürünleri için bitkisel bakım yağı
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Kozmetik ve aromaterapi formüllerinde kullanılan doğal servi yağı (Cupressus sempervirens).
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
suda çözünebilir tatlı badem yağı PEG-7 almond oil kozmetik hammaddesi şeffaf formül üretimi
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
suda-cozunebilir-zeytinyagi-olive-oil-glycereth-8-esters-seffaf-kozmetik-hammadde-solubilizer
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Yüksek saflıkta tamanu yağı, cilt bariyerini güçlendiren ve problemli ciltler için geliştirilen profesyonel kozmetik formüllerinin güçlü hammaddesidir.
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir
Tarçın kabuğu yağı – doğal uçucu yağ, koyu kehribar renkli, kozmetik ve aromaterapi hammaddesi
Seçenekler Bu ürünün birden fazla varyasyonu var. Seçenekler ürün sayfasından seçilebilir