233 sonuçtan 145-156 arası gösteriliyor
INCI NAME:Pistacia terebinthus Oil
CAS No : 8006-64-2
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
Kullanım Oranları
Parfümlerde %15 – %25,
Oda kokularında %5 – %10,
Vücut spreylerinde %3 – %8 oranı idealdir.
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
INCI NAME:Moringa Oleifera Seed
CAS No : 93165-54-9
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %8
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
INCI NAME: Mentha Piperita oil
CAS No : 8006-90-4
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon /Distillation
INCI NAME: Punica Granatum Seed Oil
CAS No : 84961-57-9
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk sıkım/Cold Press
INCI NAME:Melia Azadirachta Seed Oil
CAS No : 8002-65-1
Üretim Yöntemi/Production Method: Soğuk Sıkım/Cold Press
INCI NAME:MELALEUCA QUINQUENERVIA OIL
CAS No : 8022-72-8
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon/Distillation
INCI NAME: Eucalyptus globulus oil
CAS No : 8000-48-4
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon/Distillation