233 sonuçtan 109-120 arası gösteriliyor
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
INCI NAME: Lavandula Angustifolia Flower Oil
CAS No : 90063-37-9
Üretim Metodu / Method of Production : Distilasyon/Distillation
INCI NAME : Lavandula Intermedia Oil
CAS No: 92623-76-2
Üretim Metodu / Method of Production : Distilasyon/Distillation
CAS No:
8008-56-8
⚗️ Üretim Yöntemi:
Limon kabuklarını soğuk presleme yöntemiyle elde eder ve doğal aromatik bileşenlerle harmanlar.
INCI NAME :Citrus Limon Peel
CAS No : 8008-56-8 / 84929-31-7
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
INCI NAME: Cymbopogon Citratus Leaf Oil
CAS No : 89998-14-1 / 8007-02-1
Üretim Metodu / Method of Production : Distilasyon/Distillation
Kullanım Oranları
Oda Kokusu: %3 – %6
Mum ve Balmumu Ürünleri: %4 – %8
Doğal Sabun: %2 – %4
Krem ve Losyon: %0.5 – %2
Parfüm ve Vücut Spreyi: %15 – %25
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
Kullanım Oranları
Parfümler / Eau de Parfum: %10 – %25
Vücut losyonu ve kremler: %1 – %5
Şampuan ve duş jeli: %0,5 – %2
Sabun ve banyo ürünleri: %0,5 – %2
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
INCI NAME: Macadamia Integrifolia
CAS No : 128497-20-1 / 129811-19-4
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk sıkım/Cold Press
INCI NAME:Citrus Nobilis Peel
CAS No : 84929-38-4
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
INCI NAME:Sclerocarya Birrea Seed
CAS No : 68956-68-3
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.