184 sonuçtan 73-84 arası gösteriliyor
INCI NAME: Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil
CAS No : 72869-69-3
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
INCI NAME: Thymus Vulgaris (Thyme) Oil
CAS No : 8007-11-2
Üretim Metodu / Method of Production : Distilasyon/Distillation
INCI NAME:Cannabis Sativa Seed Oil
CAS No : 89958-21-4
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk sıkım/Cold Press
INCI NAME: Linum Usitatissimum Seed Oil
CAS No : 8001-26-1
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk sıkım/Cold Press
INCI NAME: Piper Nigrum Oil
CAS No : 8023-77-6
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk sıkım/Cold Press
CAS No:
8007-01-0
⚗️ Üretim Yöntemi:
Taze kırmızı gül yapraklarından buhar distilasyonu ile elde edilir, ardından doğal aromatik bileşenlerle zenginleştirilir.
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %8
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Sedefli Kırmızı Mika Boya
INCI: Mica, Titanium Dioxide,Mica, Iron Oxides (CI 77491, CI 77499)
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Sedefli Mavi Mika Boya
INCI: Mica, Titanium Dioxide, Ultramarine Blue (12001-26-2 / 13463-67-7 / 57455-37-5)
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Koyu Yeşil Sedefli Mika Boya
INCI:Mica, Titanium Dioxide, Chromium Oxide Green
CAS No: 12001-26-2 / 13463-67-7 / 1308-38-9
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.