184 sonuçtan 25-36 arası gösteriliyor
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %8
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
CAS No : 68107-75-5 / 15454-75-8
INCI : Zinc PCA
FORM: Sıvı
RENK : Şeffaf veya Hafif Yarı Opak
KULLANIM ORANI :
Kremler ve serumlar: %0.5 – %2
Tonikler ve jeller: %0.3 – %1
Saç bakım ürünleri: %0.5 – %2
Üreticiler genellikle Çinko PCA’yı su fazına ekler ve düşük hızda karıştırarak homojen bir çözüm elde eder. Böylece ürün dengeli ve etkin olur.
Kullanım Oranları
Parfümler / Eau de Parfum: %10 – %25
Vücut losyonu ve kremler: %1 – %5
Şampuan ve duş jeli: %0,5 – %2
Sabun ve banyo ürünleri: %0,5 – %2
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
Kullanım Oranları
Oda Kokusu: %3 – %6
Mum ve Balmumu Ürünleri: %4 – %8
Doğal Sabun: %2 – %4
Krem ve Losyon: %0.5 – %2
Parfüm ve Vücut Spreyi: %15 – %25
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
INCI Name: Laurus Nobilis Leaf Oil
CAS No: 8002-41-3
Üretim Yöntemi: Buhar distilasyonu yöntemiyle defne yapraklarından elde edilir.
INCI Name : Ascorbyl Tetraisopalmitate
CAS No: 183476-82-6
FORM: Sıvı
RENK : Açık Sarı
KULLANIM ORANI :
Kremler, losyonlar ve serumlar: %0.1 – %2
Yaşlanma karşıtı ürünler: %0.5 – %3
Saç bakım ürünleri: %0.1 – %1
Kullanım Oranları
Parfümler / Eau de Parfum: %10 – %25
Vücut losyonu ve kremler: %1 – %5
Şampuan ve duş jeli: %0,5 – %2
Sabun ve banyo ürünleri: %0,5 – %2
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
Kullanım Oranları
Parfümler / Eau de Parfum: %10 – %25
Vücut losyonu ve kremler: %1 – %5
Şampuan ve duş jeli: %0,5 – %2
Sabun ve banyo ürünleri: %0,5 – %2
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.