184 sonuçtan 121-132 arası gösteriliyor
Üretim Yöntemi/Production Method: Maserasyon/ Maceration
INCI NAME: Ozonized Olive Oil.
CAS No : 8001-25-0/61589-36-4
Üretim Yöntemi/Production Method:
INCI NAME: Pogostemon Cablin Leaf Oil
CAS No : 8014-09-3 / 84238-39-1
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon /Distillation
INCI Name: Curcuma Longa Root Extract (and) Carrier Oil
CAS Numarası: 84775-54-0
Görünüm: Sarı – koyu sarı sıvı
Koku: Karakteristik, baharatlı
INCI NAME: Cymbopogon Martini Oil
CAS No : 8014-19-5
Üretim Yöntemi/Production Method: Distilasyon /Distillation
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Teknik Bilgiler
INCI Name: Anthemis Nobilis Flower Oil
CAS No: 8015-92-7
Üretim Yöntemi: Buhar distilasyonu ile papatya çiçeklerinden elde edilir.
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
INCI NAME: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed
CAS No : 97766-30-8 ; 8028-48-6
Üretim Yöntemi/Production Method: Soğuk sıkım/cold press
Kullanım Oranları
Oda Kokusu: %3 – %6
Mum ve Balmumu Ürünleri: %4 – %8
Doğal Sabun: %2 – %4
Krem ve Losyon: %0.5 – %2
Parfüm ve Vücut Spreyi: %15 – %25
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Sedefli Sarı Mika Boya
INCI: Mica, Titanium Dioxide,Iron Oxides (CI 77492 )
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.