148 sonuçtan 97-108 arası gösteriliyor
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Teknik Bilgiler
INCI Name: Anthemis Nobilis Flower Oil
CAS No: 8015-92-7
Üretim Yöntemi: Buhar distilasyonu ile papatya çiçeklerinden elde edilir.
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
INCI NAME: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed
CAS No : 97766-30-8 ; 8028-48-6
Üretim Yöntemi/Production Method: Soğuk sıkım/cold press
Kullanım Oranları
Oda Kokusu: %3 – %6
Mum ve Balmumu Ürünleri: %4 – %8
Doğal Sabun: %2 – %4
Krem ve Losyon: %0.5 – %2
Parfüm ve Vücut Spreyi: %15 – %25
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
CAS No:
68917-75-9
⚗️ Üretim Yöntemi:
Doğal şeftali aroması, bitkisel bazlı aromatik bileşenlerle harmanlanarak soğuk karıştırma yöntemiyle hazırlanır.
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
Kullanım Oranları
Oda Kokusu: %3 – %6
Mum ve Balmumu Ürünleri: %4 – %8
Doğal Sabun: %2 – %4
Krem ve Losyon: %0.5 – %2
Parfüm ve Vücut Spreyi: %15 – %25
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
INCI NAME:Caprylic Capric Triglyceride
CAS NO:73398-61-5/65381-09-1
Üretim Methodu: Soğuk sıkım/ Cold Press
INCI NAME: Rosa Damascena Flower Oil
CAS No: 8007-01-0
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
Çözünürlük: Yağda çözünür