148 sonuçtan 121-132 arası gösteriliyor
INCI NAME:Oryza Sativa Bran Oil
CAS NO:68553-81-1; 84696-37-7
Üretim Methodu: Soğuk sıkım/ Cold Press
INCI Name: Propanediol
CAS Number: 504-63-2
Kaynak: Bitkisel (Mısır glikozu)
Görünüm: Şeffaf sıvı
Çözünürlük: Suda tamamen çözünür
Koku: Hafif veya kokusuz
pH uyumu: Geniş pH aralığıyla uyumludur
INCI NAME:
Santalum Album Oil
CAS No: 8006-87-9
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
INCI NAME:
Pelargonium Graveolens Flower Oil
CAS No: 8000-46-2 ; 90082-51-2
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
INCI NAME:
Cedrus Atlantica Wood Oil
CAS No: 92201-55-3
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
CAS No: 223748-38-7
Elde Ediliş: Soğuk sıkım
Görünüm: Koyu yeşil – kahverengi tonlarında
Koku: Kendine özgü, bitkisel
Çözünürlük: Yağda çözünür
Önerilen Kullanım Oranı: %1 – %10
Cilt Tipleri: Akneye eğilimli, hassas, lekeye yatkın ve olgun ciltler
INCI Name: Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil (bazı kaynaklarda Cinnamomum Verum Bark Oil)
CAS Numarası: 8015-91-6
Form: Sıvı
Renk: Açık sarıdan koyu kehribar rengine kadar değişebilir
Görünüm: Berrak – hafif viskoz
Uçuculuk: Yüksek
Üretim Metodu: Distilasyon
INCI NAME:Camellia Japonica Seed Oil
CAS NO:68187-59-7
Üretim Methodu: Soğuk sıkım/ Cold Press