219 sonuçtan 193-204 arası gösteriliyor
INCI NAME:
Cedrus Atlantica Wood Oil
CAS No: 92201-55-3
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
CAS No: 223748-38-7
Elde Ediliş: Soğuk sıkım
Görünüm: Koyu yeşil – kahverengi tonlarında
Koku: Kendine özgü, bitkisel
Çözünürlük: Yağda çözünür
Önerilen Kullanım Oranı: %1 – %10
Cilt Tipleri: Akneye eğilimli, hassas, lekeye yatkın ve olgun ciltler
INCI Name: Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil (bazı kaynaklarda Cinnamomum Verum Bark Oil)
CAS Numarası: 8015-91-6
Form: Sıvı
Renk: Açık sarıdan koyu kehribar rengine kadar değişebilir
Görünüm: Berrak – hafif viskoz
Uçuculuk: Yüksek
Üretim Metodu: Distilasyon
INCI NAME:Camellia Japonica Seed Oil
CAS NO:68187-59-7
Üretim Methodu: Soğuk sıkım/ Cold Press
CAS No: 8016-96-4
Elde Ediliş: Buhar distilasyonu
Kullanılan Kısım: Kök
Görünüm: Koyu sarı – kahverengi
Koku Profili: Topraksı, odunsu, derin
Çözünürlük: Yağda çözünür
Uçuculuk: Düşük
Yoğunluk: Yüksek
INCI NAME:
Cananga Odorata Flower Oil
CAS No: 83863-30-3 , 68606-83-7
Üretim Methodu: Distilasyon/Distillation
INCI Name: Zingiber Officinale Root Oil
CAS Numarası: 8007-08-7
Görünüm: Şeffaf – hafif viskoz sıvı
Renk: Açık sarı – açık kehribar tonlarında
Koku: Sıcak, baharatlı, keskin ve hafif odunsu
Elde Edilme Yöntemi: Buhar distilasyonu
Çözünürlük: Yağda çözünür, alkolle uyumludur
Kullanım Türü: Kozmetik ham madde, sabun yapımı ve aromaterapi