219 sonuçtan 133-144 arası gösteriliyor
Ürün Adı: Neon Mor Boya
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Neon Pembe Boya
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Neon Sarı Boya
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Neon Turuncu Boya
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Neon Yeşil Boya
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
Ürün Adı: Pembe Sedefli Mika Boya
Form: İnce toz pigment
Kullanım Oranı: %0.1 – %5 (formül türüne göre ayarlanabilir)
Çözünürlük: Yağda çözünür, süspansiyon olarak formüle eklenir.
INCI NAME:Pistacia terebinthus Oil
CAS No : 8006-64-2
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %12
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.
Kullanım Oranları
Parfümlerde %15 – %25,
Oda kokularında %5 – %10,
Vücut spreylerinde %3 – %8 oranı idealdir.
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Formülasyona göre düşük oranlarda eklenebilir.
INCI NAME:Moringa Oleifera Seed
CAS No : 93165-54-9
Üretim Metodu / Method of Production : Soğuk Sıkım/Cold Press
Kullanım Oranları
Kremler & Losyonlar: %0.5 – %2
Oda Kokuları & Spreyler: %5 – %15
Mumlar: %3 – %8
Doğal Sabunlar: %1 – %3 (soğuk işlem sabun yapımına uygundur)
Aromaterapi & Kişisel Bakım Ürünleri: Tatlı ve canlı aromasıyla formülasyona göre eklenebilir.